Tienaa ajotaidoillasi

Kategoriat:Pelit
Tagit:, , ,
Tony

Oletko joskus toivonut, että voisit laittaa ajotaitosi kunnolla testiin ja tienata ohessa muutaman kolikon ylimääräistä? F1-auton rattiin tuskin monella on asiaa, vaikka homma tv-ruudusta käsin voi helpolta näyttääkin, joten suurin osa suomalaisista joutuu tyytymään hieman rauhallisempaan menoon.

Tämä ei onneksi tarkoita sitä, etteikö vauhtia voisi silti olla riittämiin. Autourheilu on suosittu aihe pelivalmistajien keskuudessa, ja siitä on aikojen saatossa luotu yksi jos toinenkin kolikkopeli, jossa omia taitojaan voi testata vaivattomasti. Otimme tarkasteluun nettikasinoiden parhaat autopelit, joista seuloimme kolme kappaletta tässä artikkelissa esiteltäväksi.

Nämä pelit eivät vaadi sen suurempaa opettelua, eikä niitä tarvitse välttämättä pelata edes rahasta. Voit koeajaa kaikki pelit huoletta ilman rekisteröitymistä tai rahatalletusta, ja ajamaan pääsee muutamassa minuutissa. Jos taas haluat heti kartuttaa tilipussiasi ajotaidoillasi, niin saat lunastettua hieman ylimääräistä pelirahaa. Oli miten oli, tässä on top 3 -listamme netin parhaista autoaiheisista kolikkopeleistä.

1. NetEnt – Drive: Multiple Mayhem

Net Entertainment eli kavereiden kesken NetEnt on yksi kovimmista pelvalmistajista, joita alalta löytyy. Siksi tuskin yllättää ketään, että myös meidän autopelilistamme ykkönen on NetEntin käsialaa. Drive: Multiple Mayhem on kuin Need for Speed tai Fast and the Furious kolikkopelimuodossa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää, kun voittokertoimet kiihdyttävät mittarin aivan uusille lukemille.

Kyseessä on omalaatuinen kolikkopeli, jossa käytetään monista muista netin videosloteista poiketen vain 15 voittolinjaa. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että: a) pelistä saa suurempia voittoja per linja kuin normaalisti, ja b) minimipanos on tavallista pienempi. Jo 0,15 € kierrospanoksella voi laittaa Drive: Multiple Mayhemin pyörät pyörimään, joten kyseessä on todella mainio peli myös aloittelijoille. Drive: Multiple Mayhem tarjoaa lisäksi todella hyvän palautusprosentin – 96,70 % – eli jokaisesta panostetusta eurosta saa keskimäärin takaisin noin 97 senttiä. Ei huonosti, sillä pelistä voi parhaimmillaan voittaa panoksensa takaisin yli 5000-kertaisesti.

Grafiikoiltaan Drive: Multiple Mayhem on aivan huippuluokkaa. Peli-ikkunan vasemmassa reunassa kiiltelee uudenkarhea urheiluauto, jonka voi helposti kuvitella ajavan yömyöhään laittomia kisoja kaupungin kaduilla. Itse rullilla pyörivät pelin hahmot – neljä kuljettajaa, jotka laittavat kisoissa kaiken peliin.

Hahmojen lisäksi pelissä on kaksi erilaista erikoissymbolia: wild ja scatter. Wild on erityisen hyvä siitä syystä, että se antaa aina voittoyhdistelmään osuessaan pelaajalle voittokertoimen. Rullalla 2 tämä kerroin 2, rullalla 3 se on 3 – ja niin edelleen. Mikä parasta, nämä kertoimet kerrotaan keskenään yhteen, joten parhaimmillaan peruspelissä voi saada jopa kertoimen 120x (2 x 3 x 4 x 5)! Scatter johdattaa pelaajan puolestaan katukisan muodossa käytäville ilmaiskierroksille. Vastaan asettuvat kaikki pelin hahmoista eri tasoilla, joilla pääse etenemään Nitromittaria täyttämällä. Kun nitroja on saatu rullillta tarpeeksi, kovenee vastus pykälällä. Tätä peliä on jokaisen autopelien ystävän kokeiltava!


2. Playtech – Highway Kings

Highway KingsHaluatko alle vähän isompaa rautaa? Suuntaa siinä tapauksessa Playtechin Highway Kings -kolikkopelin pariin, jossa pääosassa ovat valtateidemme kuninkaalliset: valtavat kuusipyöräiset rekat.

Highway Kings on melko yksinkertainen 9 voittolinjan autopeli, joka sopii yllä mainittua Driveä paremmin perinteisten peliautomaattien ystäville. Värikkäät sarjakuvasymbolit ovat tunnelmaltaan jotain aivan muuta kuin Multiple Mayhemin synkistely, joten pelinsä voi valita sen mukaan, mikä itselle parhaiten maistuu.

Erityisesti pelissä kannatta pitää silmällä rekkoja, jotka voivat tuoda tullessaan valtavia voittoja. Rekkoja on kolme eriväristä – vihreä, keltainen ja punainen – joista viimeksi mainittu on samalla pelin symboleista paras. Viisi punaista rekkaa voittolinjalla tarkoittaa sitä, että voitat peräti 10 000 kolikkoa!

Highway Kingsin huonona puolena on ilmaiskierrosten puute, sillä pelin scatter tuo ainoastaan pikavoittoja. Silti suuret voitot peruspelissä jaksavat pitää mielenkiinnon korkealla ainakin pieninä annoksina.

3. Spielo – Formula X

Spielo on Suomessa hieman tuntemattomampi pelivalmistaja, mutta ei kannata antaa sen häiritä. Tämä hauskoilla sarjakuvagrafiikoilla luotu peli näyttää samalta kuin vaikkapa 90-luvun loppupuolen tietokonepelit, joissa huristeltiin formuloilla ja muilla autoilla kilpaa kavereita vastaan. Mikään vanhakantainen peli ei kuitenkaan ole, sillä rullia on 5, rivejä 3 ja voittolinjoja 25 kappaletta.

Formula X -kolikkopeli eroaa kahdesta muusta top-listamme pelistä siinä, että kyseessä on progressiivinen jackpot-kolikkopeli. Tämä tarkoittaa sitä, että voit milloin tahansa voittaa yhden pelin kolmesta eri jättipotista: Jackpot, Super Jackpot tai Grand Jackpot. Viimeisin on poteista suurin, ja se voi nousta jopa kymmeniintuhansiin euroihin.

Tässä pelissä riittää erikoissymboleita, joita on mukana peräti kolme: Wild, Jackpot Bonus ja Scatter. Lisäksi pelissä voi päästä hauskaan kilpa-ajo-bonuspeliin, kunhan kerää 1 000 pistettä peruspelissä. Jackpot Bonus -symboli antaa mahdollisuuden jättipotin voittoon, ja vähintään kolme scatteria tarkoittaa sitä, että pääset pelin ilmaiskierroksille, joilla voitot tuplataan. Jos onnistut osumaan viiteen scatteriin, on aika tuulettaa osakilpailuvoittoa: saat 100 ilmaiskierrosta välittömästi samalla 2x-kertoimella!


Vastaa

Viestisi*

Voit käyttää näitä HTML koodeja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nimi*
Sähköposti*
Sivusto