Cisco Heat

Tony

Cisco Heat on Jalecon tekemä ja Image Worksin 1991 julkaisema autopeli, jossa pelaaja istutetaan 80-luvun kantikkaan jenkkivalmisteisen poliisiauton rattiin. Pelissä ajetaan pitkin San Franciscon katuja kilpaillen toisten poliisiautojen kanssa. Pelin radat ovat San Franciscolle tyypillisiä hyvin mäkisiä katuja, jossa nopeasti kiitävä poliisiauto hyppii hyvin usein melkoisia ilmalentoja. Erikoista pelissä on risteykset, mitä harvemmin näki saman aikakauden autopeleissä. Tosin risteyksistä kääntyminen onkin sitten toteutettu melko kurjalla tavalla ja auto ikäänkuin luisuu poikittain risteystä pitkin, kun maisema kääntyy. Usein risteyksissä muu liikenne aiheuttaa kolareita ja poliisiauto pyörähtää helposti katon kautta ympäri näiden takia.

Pelissä ajetaan aikaa vastaan ja pyritään pääsemään kohteeseen nopeammin, kuin muut poliisiautot. Vastaan tulee monenlaisia esteitä, kuten kiviä, stop-merkkejä, sekä muuta liikennettä, jota tulee väistellä. Peli on melko nopeatempoinen ja usein auton ohjauksessa ei tahdo pysyä mukana pomppuisten teiden ja mutkien takia. Jos rata päästään maaliin ennen ajan loppumista, näytetään pelaajalle San Franciston karttaa, jossa esitellään seuraavan radan reitti. Pelissä ei ilmaiskierroksia paljoa jaella, vaan ne tarjoaa ilmaiskierrokset.com sivusto.

Pelin ulkonäkö

Graafisesti pelin eri alustoilla on aivan käsittämätön ero. Kolikkopelissä kolmiulotteisuus on onnistuttu toteuttamaan huomattavasti paremmin ja ruudunpäivitys on ihan omaa luokkaansa verrattuna muihin versioihin. Kolikkopelin lisäksi kasinotarjoukset.com sivustolta löytyy mukavaa pelattavaa kolikkopelien muodossa. Cisco Heatin tavalliseten versioiden ulkoasu on melko perus 90-luvun kauraa, eikä loista millään osa-alueella. Oma ajettava poliisiauto on melko hienosti animoitu, joten kovalla vauhdilla tehdyt kolarit pyöräyttävät auton hienosti katon kautta ympäri. Vastakilpailijat ovatkin sitten lähinnä vain poliisiautojen periä, jotka liukuvat tiellä. Vastaantulevat maisemat toistavat samaa kaavaa: Taloja, puita ja muuta joutavaa.

Pelin äänimaailma

Äänimaailmaltaan peliä voisi sanoa melko ärsyttäväksi. Taustamusiikki on itseään toistavaa teknojumputusta. Jos musiikkia pitää pahana, niin jatkuva poliisiauton sireenin ääni korostaa ärsyttävyyttä entisestään. Pelin muu äänimaailma koostuu kohinoista ja sihinöistä, kuten muun liikenteen ohittamisessa syntyvistä äänistä jne.

Cisco Heat kolikkopelin löydät suomesta tältä nokkakivi.fi sivustolta

Youtube video Cisco Heat pelistä

Vastaa

Viestisi*

Voit käyttää näitä HTML koodeja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nimi*
Sähköposti*
Sivusto