LE2 Jetronic Kytkentäkaavio

Retroautot.fi

Alla oleva LE2 Jetronic soveltuu OHC-moottoreihin 1.3-2.0 ja sisältää lähes samat johtojen värit, kuin esim Irmscherin ruiskussa. Johtojen värit saattavat poiketa hieman alla olevasta esimerkistä.

Bosch LE2-Jetronic johtosarja kytkentäkaavio selityksetBosch LE2-Jetronic johtosarja kytkentäkaavio kuvat ja värit

Alla vielä johtokaavio väritettynä, jotta helpottaa hieman selvitystä. Lisätty myös tieto, että kaikissa LE2 Jetroniceissa ei ole kärjettömän sytkämodulia ja yksikköä.

LE2-Jetronic Kytkentäkaavio Väritetty

Muutama vinkki kyseiseen ruiskuun

  • Turbotetussa mallissa bensapumpun ohjausvirta suoraan virtalukolta antoi selkeästi enemmän tehoa. Pumpun ohjaus toimii signaalijohdon pulssien mukaisesti, joten pumppukin saa signaalin katkonaisesti.
  • Jos kyseessä Irmscher malli, missä pieni ilmamäärämittari, tämän tilalle käy ilman kytkentämuutoksia myös CIH version iso ilmamäärämittari. Jousen kireyttä on säädettävä vain sopivaksi.

Alla oleva kytkentäkaavio on ruotsi-version Opel CIH moottoreiden kytkentäkaavio ja soveltuu useimpiin suomalaisiin CIH koneiden versioihin.

Bosch Le2-Jetronic ruotsi versuo CIH 4 syl

Ja alla oleva suomi-versioiden 6 sylinterisiin CIH moottoreihin.
Bosch Le2-Jetronic Suomiversio CIH 6 syl

Viittaukset: http://www.saunalahti.fi/keewet/ljet/Le2/le2jet_kytkenta.htm

Vastaa

Viestisi*

Voit käyttää näitä HTML koodeja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nimi*
Sähköposti*
Sivusto