Colin McRae Rally

Kategoriat:Pelit
Tagit:, , ,
Retroautot.fi

Colin_McRae_RallyColin McRae Rally on Codemasters-yhtiön 1998 valmistama klassikko rallipeli ja se julkaistiin Windows järjestelmille, sekä Sony PlayStation-konsolille.

Colin McRae Rally rallipeli pohjautuu 1998 vuoden WRC-rallin maailmanmestaruussarjaan, jossa pelaaja tavoittelee rallin maailmanmestaruutta. Autopeli sisältää hyvän määrän autoja ja pelistä löytyvät kaikki kyseisen vuoden WRC-sarjan autot. Näiden lisäksi pelissä on myös muutama WRC-sarjaan kuulumatonkin ajoneuvo. Autojen ohella rallissa ajettavat etapit ovat myös mallinnettu aitojen kilpailupaikkojen mukaisesti, kuitenkin pitäen sisällään joitakin puuttuvia etappeja.

colin-mcrae-rally-interiorPelissä on eri vaikeustasot, jotka vaikuttavat ajettavien rallitaipaleiden määrään, sekä vastustajiin. Välietappien välissä tehtävät autojen korjaukset on toteutettu myös vaikeustasojen mukaisesti. Huonona asiana helpoimmalla tasolla puuttuu kokonaisia maita rallista. Pelin helpoimmalla tasolla pärjää tekoälyn ajolle jo perus ajamisella, mutta vaikeammilla tasoilla autosta saa ottaa jo kaiken irti.

Pelaajalla on mahdollisuus valita ennen rallia, sekä välietappien välillä erilaisia renkaita, sekä säätämään monia auton eri ominaisuuksia, kuten iskunvaimentimia, vaihteistoa, ohjausta, sekä monia muita asioita.

Ralliautojen ohjattavuus ja niiden käyttäytyminen ovat toteutettu hienosti ja peliä onkin ilo pelata. Ajettavuudesta ei pääse nauttimaan näppäimistöllä, mutta PlayStationin ohjaimella ja erityisesti rattiohjaimella autojen ohjaus alkaa vastaamaan jo todellisuutta.colin-mcrae-rally-ps1-winter

Colin McRae Rally on kaiken kaikkiaan viihdyttävä retropeli, joka on kokeilemisen arvoinen retropeli.

Pelissä esiintyviä Ralliautoja

  • Subaru Impreza 22B – 4WD . 300BHP
  • Mitsubishi Lancer E4 – 4WD . 300BHP,
  • Ford Escort WRC – 4WD . 290BHP,
  • Toyota Corolla WRC – 4WD . 290BHP.
  • Renault Maxi Megane – FWD . 250BHP
  • SEAT Ibiza Kit Car EVO2 – FWD . 230BHP
  •  VW Golf GTI Kit Car – FWD 250BHP
  • Škoda Felicia Kit Car – FWD . 240BHP.

Vastaa

Viestisi*

Voit käyttää näitä HTML koodeja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nimi*
Sähköposti*
Sivusto