Noora ja Ford Mustang HT ´65

Retroautot.fi

Noora ja Ford Mustang HT KonepellilläPin up tyttö Noora esittelee meille ikuisen klassikon, Ford Mustang HT vm 65.


Ford räjäytti jättipotin 16. huhtikuuta 1964 Amerikassa. Silloin esiteltiin ensimmäistä kertaa Ford Mustang 29 miljoonalle katselijalle, TV-mainoksessa! Seuraavana aamuna, 2600 lehteä julkaisi mainoksia ja juttuja autosta ja itse auto esiteltiin New Yorkissa messuilla. Auto oli nerokas yhdistelmä asioita, jotka tekivät siitä yhden automaailman kiistattomista klassikoista. Autot suorastaan vietiin käsistä ja samalla tehtiin myyntiennätyksiä, jotka ovat kestäneet tähän päivään saakka! Miljoona autoa oli myyty jo keväällä 1966 – vajaassa kahdessa vuodessa.

Mustang oli edullinen ja urheilullinen auto, joka perustui perheauton, Ford Falconin, jo olemassa olevaan tekniikkaan. Luotettuun tekniikkaan yhdistettiin vain unohtumaton ja vielä tänä päivänäkin silmää hivelevä muotoilu, tehokas V8-moottori ja kattava varustelista, josta voi yksilöidä juuri itselleen sopivan auton. Varustelu saattoi jopa tuplata, huokean 6-koneisen perusmallin hinnan.

Kuvauksissa mukana: Rami & Terhi & Noora
Valokuvaaja: Sonja Hagström Photography

Katso koko kuvasarja Noora ja Ford Mustang HT

Vastaa

Viestisi*

Voit käyttää näitä HTML koodeja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nimi*
Sähköposti*
Sivusto